Vols participar al cens de persones que dormen al carrer a Barcelona?

Colectic - Comunitari
Arrels Fundació necessita 700 persones voluntàries per dur a terme el diagnòstic Font: Arrels Fundació
Arrels Fundació necessita 700 persones voluntàries per dur a terme el diagnòstic Font: Arrels Fundació

Vols participar al cens de persones que dormen al carrer a Barcelona?

Colectic - Comunitari

Resum: 

La nit del 12 al 13 de juny, per quart any consecutiu, s'enquestaran persones que es troben en aquesta situació amb una acció que recull informació útil per intentar afrontar la problemàtica del sensellarisme.

Arrels Fundació necessita la col·laboració de 700 persones que vulguin participar com a voluntàries entre les 21 hores del vespre del dia 12 de juny fins a les 5 hores del dia 13, per tal de poder actualitzar el cens de persones que dormen al carrer.

Gràcies a aquesta iniciativa es recapta informació sobre el temps que porten dormint al carrer, sobre possibles actes de violència que puguin haver patit, sobre el seu estat de salut i sobre altres qüestions que permeten fer un diagnòstic sobre el sensellarisme a la ciutat de Barcelona.

Per col·laborar-hi no és necessari tenir experiència prèvia. Els únics requisits són ser major d'edat; tenir disponibilitat per participar al recompte; parlar català, castellà, anglès, romanès, marroquí i/o polonès; i estar en condicions físiques de poder fer el recorregut a peu, que durarà entre tres i quatre hores.

A les 21 hores del dia 12 de juny es farà una petita formació a les persones participants i a partir de la mitjanit es recorreran en grups les zones assignades. Hi haurà diversos punts de trobada i el de cada persona participant serà el corresponent al districte en què s'hagi inscrit. Uns dies abans del cens, Arrels Fundació contactarà amb les persones inscrites comunicant el punt de trobada que li pertoca i donant algunes instruccions.

Pots apuntar-te a fer el recompte a partir del formulari en línia a la pàgina d'Arrels Fundació.

Comentaris

Soy un joven de Marruecos, tengo 25 años,Vivo en el norte de Marruecos y exactamente en la ciudad de Tetuán, cerca de la ciudad de Ceuta , Tengo un nivel universitario en derecho Hablo promedio en español, alemán e inglés Y un poco frances ,Estoy aquí en Marruecos y participé en muchas asociaciones de voluntarios , Espero que me aceptes y te des todo lo que puedo ayudarte

Afegeix un comentari nou