Vols participar en una experiència de voluntariat en centres educatius?

Associació per a Joves Teb
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Vols participar en una experiència de voluntariat en centres educatius?

Associació per a Joves Teb

Resum: 

L'escola d'un centre de recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) busca voluntaris i voluntàries que estiguin interessades en formar part d'un projecte de recerca sobre acció participativa a les escoles.

L’Escola de l'Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) impulsa des de fa tres anys el Projecte d'Empoderament i Investigació-Acció Participativa (IAP) a l'Escola Mestre Morera del barri de Ciutat Meridiana, a Barcelona.

Enguany volen ampliar l’experiència a d’altres escoles, comptant amb el suport i la col·laboració del Districte de Nou Barris. Els principals objectius que es volen aconseguir amb el projecte són vincular-les amb els seus territoris i generar conciència crítica i reflexió entre els i les estudiants de primària i secundaria.

Fins al moment han participat en aquesta experiència alumnes del Màster en Polítiques Socials i Acció Comunitària. Com que ara es vol ampliar el número d'escoles, també es vol ampliar els equips de treball amb nous voluntaris i voluntàries, que seran formades des de l’IGOP.

Aquesta formació tindrà lloc entre el novembre del 2016 i el gener del 2017, amb 30 hores lectives, i amb el desenvolupament de les pràctiques del gener al juny del 2017. Les places estan limitades a 30 persones. Es pot tenir més informació escrivint a l'adreça de correu electrònic bernat.dequintana@uab.cat.

Les persones que participin a la formació tindran un acompanyament en el desenvolupament de les seves pràctiques i rebran certificació d’haver participat en el curs.

Afegeix un comentari nou