Vols portar la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica al teu municipi?

 Font:
Font:

Vols portar la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica al teu municipi?

Resum: 

La Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2014 engega motors donant a conèixer el lema i la imatge de l'edició d'enguany i fent una crida a les entitats i els municipis catalans perquè s'hi sumin.

Cada mes de maig, SETEM Catalunya juntament amb altres organitzacions impulsa la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica, que enguany arriba a la seva quinzena edició. Des de l'organització fan una crida a entitats d'arreu de Catalunya perquè portin la festa al seu municipi o ciutat: "Suma't a l'equip del Comerç Just i de la Banca Ètica, el de les alternatives, el del benestar, el de la sostenibilitat i el de les persones com a prioritat. És l'hora de jugar el nostre propi partit!".

Les activitats començaran del 10 de maig, Dia Internacional del Comerç Just, i tindran lloc durant tot el mes. Per poder adherir-se a la festa cal emplenar aquest formulari, tot comprometent-se a acollir la festa al teu barri o municipi. Si necessites idees, pots buscar inspiració al catàleg d'activitats de l'edició 2013. Si tens alguna consulta et pots posar en contacte amb l'equip de coordinació escrivint a coordinacio[arrova]festacj.org o a través del telèfon 650 55 36 84.

Durant el mes de març s'han donat a conèixer la imatge i el lema de la nova edició i s'ha fet public el Manifest. "Desmarca't! Hi ha alternatives" és el lema d'aquesta edició. Un futbolí il·lustra el cartell i l'espot de la festa, tot fent una crida a la ciutadania "a desmarcar-se de la barra que ens immobilitza, a jugar un altre partit, el de les alternatives, el del benestar, el de la sostenibilitat, el partit en el que les persones són la prioritat".

Alternativa 3, FETS, Fiare, Oxfam Intermón, Xarxa de Consum Solidari i Xarxa d'Economia Solidària organitzen la festa juntament amb SETEM, i fan una aposta per la banca ètica, el Comerç Just i l'economia solidària. Expliquen al Manifest que "la banca ètica creix un 60% anual, el Comerç Just assoleix els 30 milions d’euros en vendes, i l’economia solidària està creant ocupació per a unes 200.000 persones".

Afegeix un comentari nou