Cervera cerca voluntaris per a la capital gegantera

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Cervera cerca voluntaris per a la capital gegantera

Resum: 

La ciutat de Cervera serà del 6 al 8 de juny capital gegantera de Catalunya 2014. Per aquest motiu, des de l’organització es cerquen 250 voluntaris per garantir el bon funcionament de l’esdeveniment.

Els Geganters i Grallers de Cervera, els amfitrions de la festivitat, organitzen juntament amb la Paeria de Cervera i l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, la trobada que acollirà 150 colles de geganters i que es preveu que reuneixi unes 4.000 persones entre visitants i participants i uns 400 gegants i altres elements festius.

L'organització entén que el bon funcionament de les jornades depèn dels voluntaris que ajudaran a conduir els actes. Per aquest motiu ha fet efectiu una crida pública que vol captar l'atenció de persones que estiguin disponibles per fer de voluntaris. Els voluntaris, que han de tenir més de 16 anys, poden pertànyer a qualsevol entitat o també participar a títol personal. Tan sols es requereix que tinguin certa disponibilitat horària durant els tres dies que durarà la celebració.

Fins el proper 15 d’abril es poden presentar candidats per ser voluntaris a través de la pàgina web o presencialment.

Afegeix un comentari nou