Sant Pere de Ribes es tornarà a omplir d'artistes de carrer

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Oriol Jordan
La Carpa Revolució, l'escenari del festival ribetà Font: Fes+Chapeau
La Carpa Revolució, l'element central del festival
Cartell del festival Font: Fes+Chapeau
Cartell del festival Font: Fes+Chapeau

Sant Pere de Ribes es tornarà a omplir d'artistes de carrer

Autor/a: 
Oriol Jordan
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

Torna el Fes+Chapeau, el festival d'arts de carrer ecosocial.

Circ, teatre, dansa, titelles, artesania, música, xerrades i els populars foodtrucks són els elements que compondran el Festival Internacional d’Arts de Carrer Eco Social, el Fes+Chapeau a Sant Pere de Ribes, que enguany arriba a la V edició. La Carpa Revolució, situada al carrer Major núm. 110, serà l’escenari, entre els dies 26 d’abril i 1 de maig, d’aquesta gran demostració d’espectacles de carrer que es desplegaran al seu interior.

Més enllà del fet artístic, el Fes+Chapeau és un espai d’intercanvi i connexió entre virtuosos de la matèria, que entenen l’art com a motor de canvi, transformació i cohesió social. Només així s’entén aquesta amalgama d’especialitats que es conjuren en un mateix festival per oferir un resultat autogestionat al 80% i sense ànim de lucre.

Des de l’organització s’estan ultimant els darrers detalls del programa d’enguany amb la màxima il·lusió. Mentrestant, des dels comptes oficials a les xarxes han començat a fer boca amb el vídeo del muntatge de la carpa, estrenada l’any passat i que serà, com dèiem, l’eix vertebrador a partir d’ara de totes les activitats que es desenvolupin en el marc d’aquest festival. Cal recordar que el Fes+Chapeau se celebra tot just a l’òrbita del Dia Mundial del Circ, que és el 21 d’abril.

Així, s’han programat tres dies d’activitats per celebrar aquesta Diada mundial, el divendres 20 d’abril i dissabte i diumenge 21 i 22. Amb aquest aperitiu artístic, el festival pretén aprofitar per presentar els foodtrucks, els vermuts, les jam sessions, i el cabaret. Aquesta darrera modalitat serà la que festejarà aquest Dia Mundial del Circ amb una entrada única de 4 € durant tota la jornada.

Afegeix un comentari nou