Colòmbia, país convidat al 12è Festival de Bandes de Música Catalanes

 Font:
Font:

Colòmbia, país convidat al 12è Festival de Bandes de Música Catalanes

Resum: 

Colòmbia és el país convidat de la 12a edició del Festival de Bandes de Música Catalanes que se celebra el proper 14 de juliol a les 18:30h a l’Auditori de Barcelona.

La Banda Sinfónica Juvenil de la Red de Escuelas de Música de Medellín, una de les més reconegudes d’Amèrica Llatina, participarà a l’esdeveniment on compartirà escenari amb dues entitats locals: la banda de música de l’Agrupació Musical l’Emburgada de El Perelló (Baix Ebre) i la Banda de Música de Sabadell.

Formada l’any 2008, la Banda Sinfónica Juvenil de la Red de Escuelas de Música de Medellín està integrada per 86 joves entre 7 i 24 anys procedents de 27 centres d’ensenyament musical de Medellín. Oferiran un repertori típicament sud-americà Catalunya és la darrera parada de la gira europea de la banda colombiana que, fins al moment, l’ha portat a Holanda, Bèlgica i Alemanya amb motiu de la seva participació al World Music Contest (WMC), el certamen de música per a banda més important del món. El 15 de juliol tancaran la seva estància amb un concert a l’Auditori Josep Carreras de Vilaseca (Tarragona).

Afegeix un comentari nou