El MontPhoto Fest celebra 25 anys fotografiant la natura

Associació MontPhoto
Autor/a: 
Associació MontPhoto
El MontPhoto arriba a la 25a edició. Font: Pixabay
El MontPhoto arriba a la 25a edició. Font: Pixabay
El MontPhoto incorpora la secció Multimèdia Storytelling. Font: Pixabay
El MontPhoto incorpora la secció Multimèdia Storytelling. Font: Pixabay

El MontPhoto Fest celebra 25 anys fotografiant la natura

Autor/a: 
Associació MontPhoto
Associació MontPhoto

Resum: 

El festival arriba a la seva 25a edició amb un programa ple de continguts variats i treballs de primer nivell internacional en fotografia de natura.

Ara fa 25 anys Lloret va ser l’escenari del naixement del MontPhoto Fest. Un certamen fotogràfic que apareixia amb la voluntat d’apropar els valors de la natura a la societat, a través de les obres d’artistes locals i internacionals. Un quart de segle després, aquesta localitat de la Costa Brava celebra com el MontPhoto ha exposat les imatges més insòlites i amagades del medi natural a la vegada que s’ha situat entre els festivals més prestigiosos en el cinema i la fotografia especialitzada arreu d’Europa.

Una fita que el MontPhoto pot celebrar retornant a la presencialitat, que es combinarà amb actes online, després que el 2020 tingués lloc exclusivament en format telemàtic. Aprofitant l’ocasió, el impulsors del festival han afegit una nova secció: el MontPhoto Multimèdia Storytelling. Un nou àmbit centrat en l’apartat audiovisual i la narrativa d’històries que enriqueix el certamen amb tallers i conferències d’experts, projecció de documentals i col·laboracions amb ONG, així com una nova beca biennal.

Resum del programa

  • Dimecres 29 de setembre, a les 18 hores: Secció Oficial Films Edició 2021. Al Teatre de Lloret, exclusiu presencial (entrades a la venda).
  • Dijous 30 de setembre, a les 18 hores: David Tipling: A living coastingles; Iñaki Larrea: Las hijas del hielo; Greg Lecoeur: Antarctica. Exclusiu Online.
  • Divendres 1 d’octubre, a les 18 hores: Robbie Shone: Photographying darkness; Dani Salas: Gravació en condicions extremes; Jo-Anne Mc Arthur: Hidden. Exclusiu online.
  • Dissabte 2 d’octubre, a les 10 hores: Masterclass intensiu de vídeo multimèdia Storyteling, amb Ofelia de Pablo, Javier Zurita i Esteve Llanes. Exclusiu presencial.
  • Dissabte 2 d’octubre a les 18 hores: Jennifer Hayes: From pole to pole; Gala Premis 2021 i Taula rodona amb Kathy Moran, Keith Wilson i Florian Möllers. Modalitat híbrida presencial i online.
  • Diumenge 3 d’octubre, a les 18 hores: Judith Prat: Matria; Morgan Heim: Films with soul; Alejandro Prieto: Jaguar story. Exclusiu online.
  • Exposicions a la casa de la cultura.

Afegeix un comentari nou