2n Concurs de Cantautors/es del Monocicle

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Marta Rius
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

2n Concurs de Cantautors/es del Monocicle

Autor/a: 
Marta Rius
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

3 concerts pel Garraf, 1 dia d'enregistrament en un estudi i 100 €! Convocat el 2n Concurs de Cantautors/es del Monocicle.

Si tens dues cançons i mitja hora de repertori per presentar dalt d'un escenari, l'entitat ribetana Els Xulius, et brinda l'oportunitat de fer arribar el teu treball al 2n Concurs de Cantautors/es del Monocicle. El premi és generós: actuació en 3 concerts (Cicle de Música Intimista Monocicle, a Sant Pere de Ribes; Bar Itàlia, a Vilanova i la Geltrú, i a l'Ateveu, Mostra de Cançó d'Autor, a Vilanova i la Geltrú); un dia d'enregistrament a l'estudi MCTR (Mi Casa Teléfono Records) i remuneració de 100 euros als 3 grups/artistes finalistes.

Amb aquest ganxo, l'organització del Cicle de Música Intimista Monocicle fa una crida a tots i totes les artistes i grups amb cançons originals i pròpies, sense contracte discogràfic vigent.

El període d’inscripció és fins al 8 de setembre de 2016. Les inscripcions s’adreçaran per correu electrònic a monocicleribes@gmail.com amb la informació que es demana al web. Pots consultar les bases del concurs. L’organització es posarà en contacte amb els 3 finalistes a partir del dia 8 de setembre. El 17 de setembre els tres finalistes actuaran en concert, junt al grup convidat d'enguany, els vilanovins Copa Lotus.

Què és el Monocicle?

El cicle rep el nom "mono" -en solitari- i “cicle”, perquè es programa en una època de l'any determinada. S’acostuma a celebrar de setembre a novembre, i de febrer a juliol, tancant cada any amb el “Festivalet”, on es convoca el concurs de Cantautors/es amenitzat amb activitats per a petits i grans, concerts, fira, vermut, foodtrucks, etc. Tot sempre en un format reduït, íntim i familiar.

Els concerts es desenvolupen a l’entitat Els Xulius de Sant Pere de Ribes (Garraf), i repartits en dos àmbits diferents: terrassa/pati a l’estiu, i a la sala gran a l’hivern. Tot i així, el Festivalet fa servir el carrer, la casa i la terrassa/pati de l’entitat

Fins ara, a la programació del Monocicle han estat presents molts artistes d’arreu del país com: Sènior i el Cor Brutal, Ferran Palau, Núria Graham, Mazoni, Estúpida Erikah, Isaac Ulam, Sexy Bicycle, Esteve Molero, La Brigada, Albert Palomar, Meritxell Gené, Yaima Orozco, Steven Munar, Tu no La Nòvia, Línia Maginot, Alberto Montero, Suite Momo, Petit, Chet, Gos Binari, Namina, Ual·la, Joan Thelorius, Bulma, etc.

Afegeix un comentari nou