Cultura popular d'arreu del món a través d'un Casal d'Estiu gracienc

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Oriol Jordan
Lluïsos de Gràcia enceta amb èxit un Casal d'Estiu on la cultura del món n'és protagonista Font: Lluïsos de Gràcia
Lluïsos de Gràcia enceta amb èxit un Casal d'Estiu on la cultura del món n'és protagonista

Cultura popular d'arreu del món a través d'un Casal d'Estiu gracienc

Autor/a: 
Oriol Jordan
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

Lluïsos de Gràcia impulsa un casal d'estiu amb valors que intenta impulsar el coneixement de les diverses tradicions i cultures del món.

Lluïsos de Gràcia impulsa per aquest estiu un Casal singular per a infants nascuts entre 2012 i 2016, que porta per títol 'Tradicions Culturals d'arreu del món'. De fet, el Casal ha començat aquesta mateixa setmana, i s'allargarà fins el proper 26 de juliol, i després del 3 al 6 de setembre.

La iniciativa, segons Lluïsos, pretén educar en el lleure mitjançant activitats lúdiques, gaudir d’un temps lliure amb propostes atractives i de qualitat, donar a conèixer trets elementals de la cultura popular d’arreu del món i fomentar usos ambientals en les activitats que es realitzen.

Per aconseguir això, s'han previst una sèrie d'activitats com ara tallers i manualitats ambientades en les diferents tradicions culturals d’arreu del món; Jocs enfocats des de la vessant del lleure i entorn a la temàtica del casal, sortides a parcs i jardins de la ciutat, piscina i activitats esportives com les olimpíades culturals, sempre en un horari de dilluns a divendres, exceptuant els dimecres, que seran els dies previstos per sortir d'excursió.

L'entitat ha informat que les inscripcions s'han anat gestionant a molt bon ritme, així que les persones que vulguin inscriure-s'hi, hauran de ser ràpides perquè hi ha horaris ja esgotats.

Afegeix un comentari nou