“Da Souza” enceten la 11a edició dels "Vespres de la UB"

Fundació Autònoma Solidaria
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

“Da Souza” enceten la 11a edició dels "Vespres de la UB"

Fundació Autònoma Solidaria

Resum: 

El sorollós i mogut centre de Barcelona amaga un espai tranquil, verd i fresc: el jardí Ferran Soldevila. L'escenari que acull grups musicals emergents cada dimarts i dijous de juliol amb "Els Vespres de la UB".

Concerts de nous músics i artistes en un oasi verd on s'hi respira frescor i tranquil·litat enmig de la moguda Barcelona. Són "Els Vespres de la UB", que celebren enguany la seva onzena edició.

El quartet mallorquí Da Souza va estrenar els Vespres de 2016, amb melodies que abasten des del rock d'estadi, fins el pop més alternatiu. El dijous dia 7 serà el torn dels Puput, arribats del Bages i ja avançant cap al seu segon treball.

Els Vespres de la UB han celebrat ja 10 edicions, sumant un total de 73 concerts i 25.500 assistents

Les actuacions musicals dels Vespres de la UB se celebren cada dimarts i dijous de juliol a l'Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, on enmig de la sorollosa i concorreguda Gran Via, s'hi amaga el jardí Ferran Soldevila, un espai verd, fresc, tranquil i quasi idíl·lic. A més, s'hi col·loca especialment la "Terrassa" d'Els Vespres, oberta els dies de concert de 18.00 h a 23.30 h.

Enguany, Els Vespres comptaran amb la participació de STA, Aries, Big OK! i Santi Careta. En aquest enllaç pot llegir-se més sobre tots i totes les artistes i escoltar les seves creacions.

Afegeix un comentari nou