El festival Ésdansa reserva algunes cartes en la presentació de la seva programació

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Oriol Jordan
Imatge del festival Ésdansa
Un de les espectacles de l'Ésdansa 2016

El festival Ésdansa reserva algunes cartes en la presentació de la seva programació

Autor/a: 
Oriol Jordan
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

El reconegut festival de Les Preses (Garrotxa) es celebrarà entre els dies 20 i 26 d’agost.

El reconegut festival de dansa Ésdansa ja ha avançat la programació del festival que es celebrarà durant els dies 20 i 26 d’agost a la població de Les Preses (Garrotxa). Els organitzadors han anunciat que malgrat l’avançament es reserven alguns asos a la màniga que, efectivament, no han revelat.

Una de les propostes que portarà l'edició d'aquest any del festival serà l’espectacle inaugural Contrabanda de l’Esbart Sant Martí i La Lira Ampostina, dues de les entitats més destacades de la cultura popular del país. La programació de l’Ésdansa 2018 inclou l’estrena de Pilar de dos, de Raquel Viñuales i Clàudia Gómez, proposta guanyadora de la segona edició de premi Delfí Colomé.

Pel que fa a les actuacions programades de caire internacional, en aquesta edició l’Ésdansa porta a tres països encara inèdits dins el festival com són la República Turca del Nord de Xipre, El Salvador i Mongòlia que competiran amb produccions xilenes i d'Indonesia. L'Ésdansa també mantindrà un diàleg amb el paisatge i, a través de l'Ésdansa't ha ampliat la seva línia formativa, afegint 50 hores de formació a les 140 que fins ara feia.

Afegeix un comentari nou