El Màgicus obre inscripcions al Concurs de Joves Mags i Magues

LaviniaNext
Autor/a: 
Carlos Faneca
Actuació dins el Concurs de Joves Mags. Font: Festival Màgicus
Actuació dins el Concurs de Joves Mags. Font: Festival Màgicus
Actuació d'una edició anterior del Festival Màgicus. Font: Festival Màgicus
Actuació d'una edició anterior del Festival Màgicus. Font: Festival Màgicus
 Font:
Font:

El Màgicus obre inscripcions al Concurs de Joves Mags i Magues

Autor/a: 
Carlos Faneca
LaviniaNext

Resum: 

Al certamen, un dels plats forts del festival que enguany se celebrarà del 19 al 25 d’octubre, hi podrà participar qualsevol mag o maga d’entre 14 i 25 anys.

El Festival de Màgia Jove de Barcelona, el Màgicus, obre les inscripcions per un dels plats forts de l'edició d'enguany, el Concurs de Joves Mags. Enguany, amb l'anul·lació de la Gran Gala de Màgia i de la Màgia als mercats, dues activitats que es traslladaran al 2021, es posa el focus i l'energia en les activitats relacionades amb la formació i visibilització dels joves mags, com ara el concurs de promeses de la màgia, la Masterclass i el Taller de Màgia. El Màgicus se celebrarà entre el 19 al 25 d'octubre de 2020.

Qualsevol mag o maga d'entre 14 i 25 anys podrà participar en el concurs que tindrà lloc el dissabte 24 d'octubre a Lluïsos Teatre. Per fer la inscripció, que té com a data límit el 31 de juliol, s'haurà de fer arribar un vídeo, un breu currículum i tots els arxius que es puguin adjuntar al correu electrònic festivalmagicus@lluisosdegracia.cat. Serà a principis de setembre quan el Comitè de Selecció farà pública la llista dels seleccionats.

Com als darrers anys, i davant l'èxit d'aquesta iniciativa, es repetirà l'experiència de comptar amb un 'coach' que, durant l'assaig previ al concurs, ajudarà a les persones participants a millorar petits detalls de la posada en escena. El jurat el formarà professionals de la màgia i del teatre, així com membres de l'organització, i seran els que valoraran la tècnica, l'originalitat i la posada en escena dels joves que hi participin.

Entre els premis que atorgarà hi ha un primer, un segon i un tercer premi, i un Gran Premi del Màgicus - Festival de Màgia Jove de Barcelona. El jurat també es reserva el dret a entregar diferents reconeixements com ara a la idea original, a la tècnica, o a l'atmosfera màgica.

Aquest és el cartell de l'onzena edició del Concurs de Joves Mags de Barcelona:

Promocionar la màgia en femení

Un dels objectius de l'edició d'enguany del festival, una edició que es preveu més reduïda i concentrada, serà la de promocionar la màgia en femení en un sector on la presència de dones és molt limitada.

A banda del concurs de promeses joves, el festival comptarà el diumenge 25 amb el taller i la Masterclass. D'altra banda, durant tota la setmana es podran veure els conills als Aparadors Màgics de l’Eix Comercial. Enguany es preveu un concurs amb els comerços que acolliran els conills màgics per tal de promocionar el comerç de proximitat de l’Eix Comercial de Gràcia.

Afegeix un comentari nou