'elCugatenc' preveu tancar aquesta primavera si no suma noves subscripcions

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Autor/a: 
Vanesa Vilaseca
elCugatenc Font: elCugatenc
elCugatenc Font: elCugatenc

'elCugatenc' preveu tancar aquesta primavera si no suma noves subscripcions

Autor/a: 
Vanesa Vilaseca
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

Han engegat una campanya com a última via per aconseguir noves subscripcions i salvar el projecte, un mitjà local, crític i transformador de Sant Cugat.

Des de l’inici del projecte han vetllat perquè 'elCugatenc' ofereixi veus, punts de vista i informacions que habitualment queden invisibilitzades i que s’oposen a les emeses des dels canals corporatius amb interessos privats. Han vetllat per ser la finestra dels qui creuen en la construcció d’alternatives a Sant Cugat.

Han tret a la llum allò que el poder vol amagar, han prioritzat la profunditat a la immediatesa, han donat protagonisme als moviments socials, ham coneguts veïns i veïnes des de la proximitat.

Per poder mantenir aquesta manera de fer, les suscripcions tenen un paper fonamental, per això és tant important difondre la tasca que fa aquest mitjà local i de proximitat allà on sigui possible com ara fires, paradetes, xarxes socials… També han intensificat la cerca de publicitat amb millors resultats els darrers mesos i han treballat en projectes complementaris de foment de l'economia social i solidària que podrien rebre aportacions públiques l'any vinent. Però res de tot això ha estat suficient per mantenir la seva sostenibiliat econòmica.

En l'actualitat compten amb més de 100 subscriptors i subscriptores, desenes de col·laboradors, dos monogràfics impresos i milers de notícies publicades, però la seva sostenibilitat econòmica arriba a la seva fi la propera primavera i es troben amb la necessitat imperiosa d’aturar el projecte si no incorporen 180 subscripcions noves abans de la primavera.

El proper 12 de gener a les 11h a l’Ateneu Sant Cugat se celebrarà una Assemblea oberta per aprofundir en aquests i d’altres aspectes, i abordar els detalls del tancament.

Des d''elCugatenc' demanen que us subscriviu ara al mitjà local i en feu difusió via xarxes socials, mailings, whatsapps... per tal de trobar més subscriptors i subscriptores.

Afegeix un comentari nou