Els desitjos de les entitats culturals per al 2020

LaviniaNext
Autor/a: 
David Carrillo
El teatre del Foment Hortenc acull de nou 'Els Pastorets'. Font: Foment Hortenc
El teatre del Foment Hortenc acull de nou 'Els Pastorets'.
Les entitats culturals aprofiten el nadal per promoure activitats solidàries. Font: CC
Les entitats culturals aprofiten el nadal per promoure activitats solidàries.
Moltes de les entitats catalanes promouen la cultura en tots els seus nivells. Font: CC
Moltes de les entitats catalanes promouen la cultura en tots els seus nivells.

Els desitjos de les entitats culturals per al 2020

Autor/a: 
David Carrillo
LaviniaNext

Resum: 

Posem veu als desitjos per al 2020 d'algunes de les entitats culturals catalanes i renovem el nostre compromís amb la cultura.

És molt fàcil somiar que tots els teus desitjos es facin realitat durant aquest nou any. Però, és així de senzill aconseguir-los? Les entitats culturals catalanes sempre han tingut clar que qualsevol desig es complirà sempre que sigui gràcies a l'esforç i a l'estima que s'hi posi a cadascuna de les accions o activitats dutes a terme. És per aquest motiu pel qual Xarxanet ha volgut preguntar a algunes de les associacions catalanes d'àmbit cultural quins són els seus desitjos per al 2020. Quins són els vostres?

1. Federació Catalana dels Tres Tombs

Que la cultura popular i tradicional es consolidi com a referent de les festes del nostre poble i que el nostre projecte de festa dels Tres Tombs, que parla del passat històric, del present educatiu i del futur ecològic i sostenible, sigui conegut per a tothom.

2. Foment Hortenc

Desitgem que la Cultura sigui cada vegada més present i accessible per a tothom. Esperem que les entitats de barri tinguem un gran avenir, i seguim sent protagonistes de la construcció d'una societat justa, amb valors i iniciativa pròpia. Bon nadal i feliç 2020.

3. Cercle d’Agermanament Occitano-Català (CAOC)

Que Catalunya i Occitània puguin avançar en els seus drets lingüístics i en el seu destí com a nacions.

4. El Racó dels Robotaires (RoboCAT)

La RoboCAT té com a desig de l'any 2020 que cada vegada més escoles, instituts, entitats i persones combreguin amb els valors d'una robòtica de programari i de muntatge lliures, assequible i accessible per a tothom i de difusió del patrimoni cultural, natural i artístic de Catalunya. També volem que la participació en el Campionat de Robòtica de Catalunya sigui cada vegada igualitària i interdisciplinària.

5. Associació Totsona

Que la música acompanyi les llars i el dia a dia dels infants.

Afegeix un comentari nou