En marxa la nova edició del Festival Besmina 2012

 Font:
Font:
 Font:
Font:

En marxa la nova edició del Festival Besmina 2012

Resum: 

Els i les joves artistes tenen una oportunitat de demostrar el seu talent artístic de la mà del Festival d'Art Jove al Carrer Besmina 2012, que vol ser una plataforma des de la qual presentar i donar a conèixer propostes musicals, escèniques, de circ, visuals i plàstiques.

Ja és oberta la convocatòria per participar a la cinquena edició del Festival Besmina, un punt de trobada de joves interessats en el món de la cultura i que pretén facilitant la seva expressió artística.

La convocatòria s'estructura en tres disciplines diferents: musical; escènica i circ; i visual-plàstica (pintura, fotografia, escultura, videocreacions, etc.). Les propostes s'hauran de fer arribar per correu electrònic a besminafestival[arrova]gmail.com abans del 30 d'abril. Pots consultar les bases per a més informaicó.

Les obres seleccionades participaran a la 5a edició del festival Besmina, que se celebrarà entre el 29 de maig i el 16 de juny d'enguany en diferents espais dels barris Besòs-Maresme de Barcelona i La Mina de Sant Adrià de Besòs.

El Festival Besmina és una mostra de joves artistes, grups i col·lectius emergents i iniciatives juvenils vinculades al món de les arts i la cultura, organitzada des de l'Espai Jove La Mina (barri de la Mina, Sant Adrià de Besòs) i el Centre Cívic Besòs (barri Besòs-Marseme, Barcelona).

Vol ser una via per apropar l'art i la cultura, entesos com a eines de reflexió i transformació social, al públic més jove, així com a la resta de veïns i veïnes especialment del barri de la Mina i el Besòs-Maresme, però també de la resta de territoris.

Afegeix un comentari nou