II Conferència sobre Cant Coral i Inclusió: Immigració (CCCI)

Autor/a: 
Moviment Coral Català
 Font:
Font:

II Conferència sobre Cant Coral i Inclusió: Immigració (CCCI)

Autor/a: 
Moviment Coral Català

Resum: 

26 i 27 de març de 2010 al Museu d’Història de la Ciutat.

La II CCCI és una conferencia que té per objectiu d’estudiar (des de les disciplines més diverses: antropologia, sociologia, historia, tècnica vocal, repertoris, tècniques d’assaig) el potencial que la pràctica coral té per a la transformació de les persones i la societat. Una societat que volem inclusiva, on tothom tingui dret a cantar i on a través del cant coral tothom trobi el seu lloc.

La “Conferència sobre Cant Coral i Inclusió: Immigració” està organitzada pel Moviment Coral Català – Mediterranean Office for Choral Singing, i tindrà lloc els dies 26 i 27 de març, al Museu d’Història de la Ciutat (Plaça del Rei de Barcelona).

Després de l’èxit del Hearts in Harmony que el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, juntament amb el Moviment Coral Català – Mediterranean Office for Choral Singing, van organitzar a Barcelona el 2010, calia donar continuïtat al projecte i oferir un espai de reflexió i intercanvi d’experiències relacionades amb el cant coral i la inclusió.

Així neix la cita anual Conferència sobre Cant Coral i Inclusió: ponències, tallers, taules rodones i concert de cors amb experiències d’inclusió. Un espai de debat i formació per a directors de cor, gestors, mestres, professors i musico terapeutes. Cada edició es centra en un col·lectiu en risc d’exclusió social (discapacitats físics 2010, immigrants 2011, gent gran 2012, discapacitats psíquics 2013, presons i ex-presos 2014, etc.).

El programa és complert i divers amb persones de diferents àmbits acadèmics i geogràfics. Plural i interessant per a directors de cors (infantils, juvenils i d'adults), mestres i professors de música (de primària, secundària, escoles de música i conservatoris), etc. Les ponències pronunciades en anglès i francès seran traduïdes al català

El programa de la II Conferència sobre Cant Coral i Inclusió es trobar clicant aquí.

La inscripció és gratuïta, només cal omplir el formulari de la web: http://www.mcc.cat/forms/conferenciaccinclusio2011
Més informació: Martí Ferrer i Bosch, president del Moviment Coral Català (MCC)
martiferrer@mcc.cat
www.mcc.cat

Afegeix un comentari nou