La banda sonora d'El Raval

Autor/a: 
Luismi Castillo
 Font:
Font:

La banda sonora d'El Raval

Autor/a: 
Luismi Castillo

Resum: 

Raval Cultural en col·laboració amb el Taller de Músics organitza la Raval BSO, el cor musical de la ciutat. Un recorregut a peu que permet conèixer la gran riquesa musical d'El Raval.

L'entitat Raval Cultural, en col·laboració amb el Taller de Músics, proposa descobrir tota la riquesa musical del barri d'El Raval a través d'una ruta a peu pel mateix.

La que ha estat anomenada Raval BSO porta les persones participants a un recorregut de més de dues hores que va més enllà de conegudes sales de concerts i espais de referència com el Gran Teatre del Liceu. El seu itinerari inclou esglèsies, lutiers, escoles de música, botigues de discs, ...

La visita mostra la gran riquesa cultural del barri a través de la confluència entre els diferents estils musicals que hi conviuen i que té en la rumba catalana l'hereva directa d'aquest maridatge. Aquesta diversitat genera un teixit de sons i ritmes que converteix El Raval en un focus d'activitat musical de referència i mostra que la música no és tan sols cosa de músics i concerts. La música és vida.

Afegeix un comentari nou