La Federació d'Ateneus estrena una píndola formativa de l'actriu Mireia Ros

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Joan Ballart
Mireia Ros FAC Font: Federació d'Ateneus de Catalunya
Píndola formativa FAC Mireia Ros

La Federació d'Ateneus estrena una píndola formativa de l'actriu Mireia Ros

Autor/a: 
Joan Ballart
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

T’has preguntat com és el dia a dia d’una producció teatral o audiovisual? Que s’amaga entre les bambolines dels teatres i darrere de les càmeres de cinema?

L’actriu, guionista i directora Mireia Ros respon a aquestes qüestions amb una nova píndola formativa FAC, encaminada a analitzar les diferències entre treballar en teatre i cinema.

La Mireia Ros té una llarga trajectòria en cinema, on va esdevenir una figura important de l’època del “destape” amb obres de culte com ‘Alícia a l’Espanya de les meravelles’. Més recentment ha dirigit el documental ‘Barcelona, abans que el temps ho esborri’, guanyador del Premi Gaudí a la millor pel·lícula documental de 2012.

En l’àmbit teatral ha treballat amb grans directors com Mario Gas, Gerome Savary, Esteve Polls, Jorge Lavelly o Núria Espert. Actualment, és la protagonista de ‘La Ciutat Llunyana’, espectacle pendent d’estrenar després de fer la una residència artística de la XTAC als Lluïsos d’Horta. També està a l’espera de començar una gira per tots els ateneus amb aquest espectacle inclòs a la programació coordinada de la XTAC.

Afegeix un comentari nou