La Fira de Santa Llúcia celebra la 225a edició amb més de 270 parades

Autor/a: 
Ens de Comunicació
 Font:
Font:

La Fira de Santa Llúcia celebra la 225a edició amb més de 270 parades

Autor/a: 
Ens de Comunicació

Resum: 

La Fira de Santa Llúcia inicia la seva 225a edició amb les tradicionals parades de complements per al pessebre, decoració de Nadal, avets, artesania i instruments musicals ubicades a la Plaça de la Catedral de Barcelona. Una tradició que va començar al 1786 i, actualment, és el mercat dedicat a les tradicions nadalenques més antic de Catalunya.

Enguany, els botiguers han ajustat els preus per atreure compradors. Ofereixen pessebres a partir de 5€ i obren amb l’esperança que els ciutadans mantinguin les tradicions i la crisi no els afecti. Pel que fa als tradicionals caganers, la novetat d’aquest any són el futbolista del Barça, Gerard Piqué, i la cantant colombiana Shakira, i el socialista Alfredo Pérez Rubalcaba.

La jornada més forta de la fira serà el dia 13, per Santa Llúcia, en què es celebraran activitats com un tió gegant, cants corals, contes i una cercavila. La fira romandrà oberta fins al proper 22 de desembre.

En paral·lel a la Fira de Santa Llúcia, Barcelona també acull la Fira de la Sagrada Família amb 117 parades dedicades a la decoració nadalenca, artesania i productes d’alimentació tradicionals.

Afegeix un comentari nou