Nit Vermella a Lleida

Associació Antisida de Lleida
Autor/a: 
Associació Antisida de Lleida
 Font:
Font:

Nit Vermella a Lleida

Autor/a: 
Associació Antisida de Lleida
Associació Antisida de Lleida

Resum: 

L’Associació Antisida de Lleida se suma per segon any als actes de la Nit Vermella, una cita festiva per a les entitats vinculades al món del VIH/sida, la prevenció i la promoció de la salut.

L’Associació Antisida de Lleida se suma per segon any als actes de la Nit Vermella, una cita festiva per a les entitats i totes les persones vinculades al món del VIH/sida, la prevenció i la promoció de la salut amb motiu del Dia Mundial de Lluita contra la Sida. La celebració, que tindrà lloc aquest divendres 27 de novembre a partir de les 23.00 hores a la sala Boîte de Lleida, comptarà amb l’actuació del monologista Oriol Saura i el grup Spring Riot, un grup de rock alternatiu / pop-rock influenciat per grups com Muse, Coldplay, Queen, U2, Bon Jovi, My Chemical Romance i Beatles.

El donatiu de l’entrada, 3 euros, es destinarà a les famílies amb infants en el marc de la iniciativa de l’associació “cap família sense un lot de Nadal”. La campanya, que ha comptat amb la participació desinteressada de la sala Boîte, l’Oriol Saura i els Spring Riot, es realitza de manera conjunta amb el Comitè 1r Desembre i les celebracions també tenen tenen lloc a Badalona, Barcelona i Tarragona. Per a més informació: http://www.comite1desembre.org/nits-vermelles-dia-mundial-de-la-sida-2015/

Afegeix un comentari nou