S'obre el termini d'inscripció al Cens d'entitats de foment de la llengua catalana

Colectic
Lliurament dels Premis Pompeu Fabra 2018 Font: Generalitat de Catalunya
Lliurament dels Premis Pompeu Fabra 2018 Font: Generalitat de Catalunya

S'obre el termini d'inscripció al Cens d'entitats de foment de la llengua catalana

Colectic

Resum: 

Fins al 30 d'abril, les entitats que promouen la llengua catalana poden inscriure’s o renovar la inscripció en aquest cens, així com en el d'entitats que fomenten la llengua occitana.

El Cens d'entitats de foment de la llengua catalana l'impulsa la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. L'objectiu que persegueix és estimular les entitats que promouen la llengua catalana i donar suport i reconeixement a la seva tasca.

La inscripció al Cens s’ha de fer telemàticament a partir de Tràmits gencat. A la sol·licitud cal adjuntar la memòria de les activitats de foment de la llengua catalana dutes a terme durant l’any 2018.

L’any 2018 es van incorporar 23 noves entitats al Cens d'entitats de foment de la llengua catalana. Actualment n'hi ha més de 200 que es troben ubicades a 75 poblacions de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya del Nord, Aragó, Andorra i Itàlia, entre altres. Totes aquestes entitats van rebre un reconeixement especial en el marc dels Premis Pompeu Fabra amb motiu de l’Any Fabra.

Fins al 31 de març, també és possible inscriure entitats al Cens d’entitats de foment de la llengua occitana, aranès a l'Aran. La gestió s'ha de fer també al web de Tràmits gencat.

Afegeix un comentari nou