Obertes les inscripcions per els Premis BEST 2020

Colectic
Autor/a: 
Xavi Aranda
L'edició d'enguany dels Premis BEST es realitzarà al Vendrell.  Imatge de calafellvalo. Llicència d'ús CC BY-NC-ND 2.0 Font:  calafellvalo. Llicència d'ús CC BY-NC-ND 2.0
L'edició d'enguany dels Premis BEST es realitzarà al Vendrell. Imatge de calafellvalo. Llicència d'ús CC BY-NC-ND 2.0
En cas que la situació millor es podrà fer la cercavila de foc. Imatge de Quim Perelló. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0 Font: Quim Perelló. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0
En cas que la situació millor es podrà fer la cercavila de foc. Imatge de Quim Perelló. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0

Obertes les inscripcions per els Premis BEST 2020

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic

Resum: 

La gala dels premis BEST està prevista fer-la durant el 28 i 29 de novembre a el Vendrell. Es valorarà les entitats que han organitzat activitats durant el confinament.

L’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Vendrell, han decidit tirar endavant amb la celebració anual del Festivitas Bestiarum, més conegut com a Premis BEST. Aquest premis, sobretot està pensats per a reconèixer les tasques de moltes entitats i donar conéixer les bones pràctiques de les associacions.

A causa de la pandèmia de la Covid19, la organització d’aquests premis ha decidit programar la gala d’aquests premis, en dos dies: el 28 i el 29 de novembre. El dissabte 28 estarà reservat pel bestiari amb pirotècnia. El diumenge 29, a les 12.30 h, serà el dia on es farà el lliurement dels premis, a l’Auditori de l’Escola de Música del Vendrell.

L’organització dels premis BEST ha canviat l’enfocament dels premis. En context de pandèmia, la organització ha pensat en donar un nou enfocament als premis. L’objectiu és voler reconèixer a les millors iniciatives que hagin dut a terme, les entitats federades, durant el confinament i les fases del desconfinament, per tal de mantenir viva la cultura popular.

A mode d’exemple, poden ser premiades les entitats que hagin dut a terme propostes innovadores i originals a les xarxes socials o en altres espais digitals. També poden ser premiades les iniciatives de caràcter solidari.

Per presentar-se en els premis BEST cal seguir els següents passos:

En les properes setmanes i els propers mesos abans de la gala, s’anunciarà la possibilitat d’assistir a la gala com a espectador, sempre tenint en compte les mesures de seguretat que indiquin les autoritats sanitàries. Tampoc es pot garantir l’organització d’una cercavila de foc, almenys durant les properes setmanes.

Els Premis BEST es van convoar per primera vegada l’any 2014, amb l’objectiu de donar un reconeixement públic a aquells projectes singulars de les entitats que formen part del bestiari festiu.

Afegeix un comentari nou