Participa al I Concurs de Hip-hop per la Pau!

Associació per a Joves Teb
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Participa al I Concurs de Hip-hop per la Pau!

Associació per a Joves Teb

Resum: 

Si tens entre 12 i 25 anys, estudies ESO, FP o batxillerat o participes en una entitat juvenil, cultural o cívica catalana, aquest concurs t'interessa.

El certamen està convocat per l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) amb l'objectiu de fomentar la creativitat i donar visibilitat al compromís dels i de les joves en l'àmbit de la pau. La convocatòria ha estat oberta coincidint amb el Dia de la Festa de la Música, el 21 de juny.

El concurs té dues modalitats a les quals es poden presentar formant un grup d'un mínim de tres persones:

  • Estudiants d'educació secundària obligatòria, formació professional o batxillerat de centres catalans.
  • Joves d'entre 12 i 25 anys vinculats a centres i entitats juvenils, cultural, cíviques o d'acció socioeducativa de Catalunya.

Per poder participar a la convocatòria cal composar una peça pròpia de hip-hop i gravar-la en un vídeo d'un màxim de 4 minuts de durada. Les lletres han de parlar sobre la celebració de les diferències, la convivència en espais urbans o escolars, la crítica de la violència, la denúncia de violacions de drets humans, la solidaritat amb persones atrapades o que fugen de conflictes armats, o el paper dels i les joves en la construcció de pau.

El termini per presentar els vídeos finalitza el 28 de novembre. Trobaràs més informació a les bases del concurs. Si vols, pots descarregar el formulari d'inscripció.

Afegeix un comentari nou