Personalitats culturals destacades protagonitzen els nous continguts virtuals de la FAC

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Joan Ballart
 Font: FAC
Font: FAC

Personalitats culturals destacades protagonitzen els nous continguts virtuals de la FAC

Autor/a: 
Joan Ballart
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

La Federació d'Ateneus de Catalunya inicia diverses iniciatives virtuals a través de YouTube que comptaran amb persones conegudes de l'àmbit cultural com el conseller a l'exili Lluís Puig.

El confinament ha obligat a adaptar-se a una nova realitat on els continguts virtuals han pres una nova dimensió. Aprofitant els aprenentatges assimilats durant aquest temps, la Federació d’Ateneus vol potenciar la creació de continguts audiovisuals que siguin útils per als usuaris amb interessos culturals. És per això que ha creat el canal de YouTube Federació d’Ateneus TV.

En aquesta canal, s'emetran converses entre personatges coneguts del món cultural i persones associades a algun dels ateneus de la FAC. La temàtica serà variada, però sempre lligada a l’àmbit cultural. Així doncs, es tracta d’un format que busca la naturalitat i la generació d’un espai de conversa assossegada.

La primera d’aquestes xerrades donarà veu al conseller de Cultura a l’exili Lluís Puig i al president de la FAC Pep Morella. Plegats parlaran sobre el model ateneístic i les possibilitats d’exportar-lo a fora de Catalunya.

Paral·lelament a les Converses FAC, la federació també ha iniciat un cicle de píndoles formatives de l’àmbit de les arts escèniques. L’actriu, directora i dramaturga Clara del Ruste va ser l’encarregada de donar el tret de sortida amb una masterclass sobre la creació de personatges teatrals.

Les pròximes píndoles formatives seran:

  • Com s'animen marionetes i objectes? a càrrec de Jordi Bertran. (16 de juny)
  • Diferències entre fer teatre i fer cinema a càrrec de Mireia Ros (30 de juny)
  • Com ser un bon comunicador? a càrrec de Pep Callau (14 de juliol)

Afegeix un comentari nou