Projecte de Verkami per al 4t anuari de Pikara Magazine

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Autor/a: 
Pau Ricart
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Projecte de Verkami per al 4t anuari de Pikara Magazine

Autor/a: 
Pau Ricart
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

La revista digital Pikara Magazine llança un projecte de crowdfunding per a la impressió del 4t anuari.

Pikara Magazine és un projecte de l’associació sense ànim de lucre EME Komunizazoia, fundada el 18 de novembre del 2010 per les periodistes June Fernández, Lucía Martínez Odriozola, Itziar Abad i Maite Asensio Lozano. La idea va néixer en trobar a faltar un espai propi on poder llegir noticies i temes d’actualitat des d’una perspectiva de gènere, i donant veu a les persones i col·lectius que no tenen un espai als mitjans de comunicació tradicionals.

El micromecenatge del 4t anuari de Pikara Magazine

Amb una aportació mínima de 9€ es pot col·laborar en la realizació d'aquest projecte, que representa una pre-compra de l’anuari amb varis avantatges i comoditats. A l’enllaç de Verkami es poden consultar les diferents aportacions que es poden fer i els avantatges i recompenses que s'obtenen.

L’anuari presentarà temes inèdits i una selecció dels continguts més destacats de pikaramagazine.com; la secció de material gràfic serà també un valor afegit a la revista.

Amb els diners que s’aconsegueixin a partir de la campanya de crowdfunding es pretén imprimir 5000 exemplars i produir les diferents recompenses a qui hagi col·laborat. Els guanys es destinaran també a la remuneració dels i les professionals que participen del projecte i a cobrir les despeses d’enviament de l’anuari.

Sobre la revista

Pikara Magazine es una revista de periodisme de qualitat, amb perspectiva de gènere, i protagonitzada per persones i histories que no acostumen a sortir als mitjans de comunicació. La revista es centra en temes socials i culturals amb un estil incisiu, inclusiu, compromès i transgressor.

Els trets diferencials de la revista son:

  • Perspectiva de gènere
  • Periodisme de qualitat
  • Compromís social optimista
  • To fresc i dinàmic

“Som feministes, antiracistes, anticapitalistes. Volem transformar la realitat i per fer-ho s’han de denunciar les injustícies, però no només això. No volem fomentar la crítica i la negativitat. No volem limitar-nos a parlar de feminicidis ni trates. Volem denunciar realitats dures i injustes, però també volem celebrar moltes coses: la diversitat, el poder transformador de les persones, les propostes a favor d’un món millor...”

Afegeix un comentari nou