S'ajorna l’Aplec Internacional d’Adifolk fins al 2021

LaviniaNext
Autor/a: 
Alba Marino
L'Aplec Internacional queda ajornat a l’any vinent.  Font: Adifolk
L'Aplec Internacional queda ajornat a l’any vinent. Font: Adifolk
L’Aplec Internacional tornava a l’Alguer (Sardenya) després de vint anys de l’última edició a la ciutat.  Font: Adifolk
L’Aplec Internacional tornava a l’Alguer (Sardenya) després de vint anys de l’última edició a la ciutat. Font: Adifolk
Acte de signatura institucional i presentació del 33è Aplec Internacional 2020. Font: Adifolk.
Durant la III Gala de l’Any d’Adifolk del pròxim per 15 de novembre es proclamarà oficialment el 33è Aplec Internacional. Font: Adifolk

S'ajorna l’Aplec Internacional d’Adifolk fins al 2021

Autor/a: 
Alba Marino
LaviniaNext

Resum: 

A causa de la situació sanitària, Adifolk, la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Itàlia-Ofici de l'Alguer i l'Ajuntament de l'Alguer comuniquen l’ajornament per responsabilitat social.

La Covid-19 ha trastocat molts esdeveniments d’aquest 2020. Alguns s’han cancel·lat i a d’altres se’ls ha canviat la data a finals d’any o el 2021. Aquest últim és el cas del 33è Aplec Internacional d’Adifolk (Associació per a la Difusió del Folklore), que queda posposat a l’any vinent. “La pandèmia ens ha impedit fer-ho però l’Aplec es farà a l’Alguer (Sardenya) el 2021”, anunciava el síndic de l’Alguer, Mario Conoci.

El festival s’havia de celebrar el passat mes de maig i ja es va canviar al 9, 10 i 11 d’octubre. Però per la situació sanitària actual i “per responsabilitat social” des d’Adifolk, la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Itàlia-Ofici de l’Alguer i l’Ajuntament de l’Alguer han comunicat la suspensió d’enguany.

Durant la III Gala de l’Any d’Adifolk del pròxim 15 de novembre es proclamarà oficialment el 33è Aplec Internacional i s’anunciaran les dates de la mostra de cultura popular i l’obertura de la convocatòria per sol·licitar la participació. “Els més de cinc-cents actuants dels vint-i-cinc grups dels diferents àmbits festius tornarem a omplir de cultura popular i tradicions la ciutat de l’Alguer”, afirmava el president d’Adifolk, Ivan Besora.

Adifolk, la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Itàlia-Ofici de l'Alguer i l'Ajuntament de l'Alguer, comuniquem oficialment la suspensió del 33è Aplec Internacional 2020. Degut a la situació que estem patint i per responsabilitat social, hem cregut oportú ajornar-ho definitivament pel proper 2021, amb el desig que pugui fer-se amb el format que tots volem i que hi puguin participar tots els àmbits de la cultura popular. Així doncs, en el decurs de la Gala de l'Any d'Adifolk, prevista pel 15 de novembre, hi haurà la proclamació oficial del 33è Aplec Internacional L'Alguer 2021, i serà llavors quan s'anunciaran les dates i l'obertura de la convocatòria per poder sol·licitar la participació. Gràcies a tots per la vostra confiança, ens retrobarem el proper 2021 a L'Alguer! ADIFOLK

Una publicación compartida de Adifolk (@adifolk_culturacatalana) el

Aquest 2020 l'Aplec Internacional tornava a l’Alguer després de vint anys de l’última edició a la ciutat. Va ser el 2000 l’any encarregat de portar la cultura popular a l’illa italiana.

Afegeix un comentari nou