ReCerca Centreamèrica, una Mostra de la realitat centreamericana

 Font:
Font:

ReCerca Centreamèrica, una Mostra de la realitat centreamericana

Resum: 

Dins del marc de l’exposició ReCerca Centroamérica, com a part del projectes “Altres mirades vers a Amèrica Central i el Carib”, s’ha programat una sèrie de projeccions de pel·lícules amb accés lliure.

Cal destacar que aquesta Mostra és una mirada diferent a la realitat de Nicaragua, Hondures, El Salvador, Guatemala, Belice, Panamà i Costa Rica, a la seva gent i als seus immensos recursos, i té com objectiu el trencar amb els estereotips negatius que es donen al voltant aquests països.

Aquest projecte, iniciativa liderada per FEDELATINA, CREARTE i REDS -Red Europea de Diálogo Social-, tres entitats que pertanyen a la Plataforma Mirades Solidàries cap a Amèrica Central compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i de Barcelona Solidària, i vol lluitar contra les visions reduïdes sobre Amèrica Central i el Carib.

A través de l’exhibició de fotografies, videoprojeccions, músiques, llegendes, tradicions i altres elements sensorials, el públic pot interactuar amb la realitat d’una regió de gran riquesa cultural i amb una gran biodiversitat.

L’exposició es va inaugurar l’1 de desembre del 2009 i restarà oberta fins el 19 de febrer del 2010 al Casal de la Federación de Entidades Latinoamericanas de Catalunya (FEDELATINA), carrer de Nou de Sant Francesc, 15, 08002 Barcelona. L’horari és de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00h i de 16:00 a 20:00h. L’entrada és gratuïta.

Programació de pel·lícules:

12 de gener – 19:00h
"Imposible olvidar. Villa El Rosario, 28 años después". (El Salvador) – 51min Dirigida per: Jordi Oriola i Folch y Mariona Ortiz

26 de gener – 19:00h
"Los puños de una nación". (Panamá) - 75 minutos
Dirigida por: Pituka Ortega-Heilbrom

9 de febrer – 19:00h
Documental guatemalenc. Títol per confirmar

Més informació a: REDS, Red Europea de Diálogo Social, www.redeuropea.org/spa/
Teléfonos: 932684108 – 933194752
http://altresmiradescapaamericacentralicarib.blogspot.com
Mirades Solidaries: Altresmirades09@gmail.com

Afegeix un comentari nou