Sabadell reprèn la lluita contra el racisme i la xenofòbia amb el Mescla't 2019

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Oriol Jordan
L'edició 2018 del Mescla't Font: Komunica Press
L'edició 2018 del Mescla't

Sabadell reprèn la lluita contra el racisme i la xenofòbia amb el Mescla't 2019

Autor/a: 
Oriol Jordan
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

El Mescla't arriba al lustre amb una programació de luxe que té com a eix la diversificació de les activitats a l'entorn del descobriment i el respecte a les diverses cultures del món.

Dissabte, 5 d’octubre, la plaça del Dr. Robert, el Racó del Campanar i el passeig de la plaça Major s’ompliran de propostes per reivindicar els valors de diversitat i convivència davant del racisme, la xenofòbia, l’homofòbia o qualsevol discriminació. Serà en la 5a edició del Mescla’t, que comptarà amb la participació d’una seixantena d’entitats i que arriba amb 30 activitats.

L'emblemàtic festival multicultural de la capital vellesenca celebrarà una setmana d'activitats prèvies del 30 de setembre al 23 d'octubre, que inclouran passades de documentals que fan referència a conflictes socials de diferents temàtques: el conflicte sirià, les 'Kellys' dels hotels, l'esclavitud libiana o la crisi dels refugiats al continent europeu.

Sota el lema, 'Sabadell, compromesa amb el món', la ciutat compta amb una amb una programació de luxe que ha estat possible gràcies al concert d'un munt d'entitats, federacions, fundacions, etcètera, de l'àmbit social i del tercer sector. Enguany són una seixantena d'entitats que en participen, una fita que dóna com a reusltat un programa d'activitats, com dèiem, de luxe i que es desplaçarà en tres escenaris principals a la ciutat: la Plaça del Doctir Robert, el Racó del Campanar i l'Espai Carpes.

Tallers, contes, activitats dinamitzades, jocs, concerts, voluntariat, xarxa, compartiment de coneixements, xerrades, fòrums, gastronimia... El Mescla't irromp amb força com un espai d'intercanvi innovador i amb molt de futur a Sabadell.

Afegeix un comentari nou