Solé i Sabaté inaugura el segon curs de la Universitat Popular de Caldes

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Oriol Jordan
Entrega de diplomes a la promoció 2017-2018 Font: Universitat Popular de Caldes de Montbui
Entrega de diplomes a la promoció 2017-2018

Solé i Sabaté inaugura el segon curs de la Universitat Popular de Caldes

Autor/a: 
Oriol Jordan
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

El reconegut historiador participarà el 23 de setembre a l'estrena del segon any de la Universitat Popular que promociona el Centre Democràtic i Progressista de Caldes de Montbui, amb una conferència inaugural

La Universitat Popular de Caldes de Montbui amplia la seva oferta formativa en el seu segon any de funcionament. Aquest serà el primer curs acadèmic amb dos quadrimestres, al llarg dels quals s’oferiran noves matèries i la incorporació de nous docents.

A més de la incorporació de noves assignatures, una altra de les novetats destacades és l’oferta de cursos breus, tallers o seminaris en diverses branques de coneixement, de durada inferior als cursos regulars i que tindran un caràcter intensiu o aproximatiu.

D'entre les disciplines que tracta aquesta iniciativa ateneística del Centre Democràtic i Progressista de Caldes, hom podrà cursar assignatures d'història, de literatura, d'electrònica, de filosofia, però també de teatre social i de dansa lliure. Pel que fa als cursos breus i als tallers, el ventall és molt ampli: política, economia, música o ràdio que ens retornaran al sistema avançat d'ensenyança popular dels ateneus de fa més de cent anys.

L'Acte inaugural, diumenge 23 amb Josep Maria Solé i Sabaté

L’acte formal d’inici del nou curs està previst per al diumenge 23 de setembre a les 18:30h, a la seu social del Centre, on tindrà lloc la conferència inaugural, a càrrec de l’historiador Josep Maria Solé i Sabaté titulada 'Heterodoxes. Rebels i revolucionàries en la Catalunya contemporània'. El catedràtic d’història contemporània de la UAB i calderí des de fa unes dècades, farà un recorregut vital per diverses figures, a vegades no prou reconegudes, que han destacat pel seu compromís en la construcció de catalanitat.

Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se al web de la Universitat.

Afegeix un comentari nou