Una aplicació permet consultar tots els resultats de les actuacions castelleres

 Font:
Font:

Una aplicació permet consultar tots els resultats de les actuacions castelleres

Resum: 

Una aplicació per a telèfons mòbils intel·ligents permet consultar tots els resultats i les darreres novetats de les diferents actuacions castelleres del territori. L'app inclou notícies, agenda, fotografies, accés a la base de dades castellera, entre d'altres. Es tracta de la primera app oficial de tot el món casteller i ja està disponible per smartphones amb sistema operatiu Android i, en pocs dies, ho estarà pels dispositius amb iOS.

L'aplicació, anomenada 'Castells' i creada per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, permet als usuaris consultar l'agenda castellera, els resultats de les actuacions, els registres de la Base de Dades, notícies o fotografies, entre d'altres informacions, així com una personalització per a la colla de la que siguin membres o simpatitzants.

Un dels elements destacats de l'app és que l'agenda està geolocalitzada, de manera que l'usuari pot consultar-la establint una distància màxima des del punt on està, així com fer servir el GPS per arribar al lloc exacte on se celebrarà la diada.

L'aplicació ha estat desenvolupada per l'empresa barcelonina Onionly i ha comptat amb el suport econòmic de la DireccióGeneral de Cultura Popular i Tradicional del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'empresa Damm.

Afegeix un comentari nou