Crida per fer arribar el Sant Jordi als centres penitenciaris

LaviniaNext
Autor/a: 
Carlos Faneca
Crida per donar material d'entreteniment als centres penitenciaris. Font: CC
Crida per donar material d'entreteniment als centres penitenciaris. Font: CC
Infografia de la crida de la Taula de Participació Social. Font: CC
Infografia de la crida de la Taula de Participació Social. Font: CC
El material d'entreteniment es pot enviar a les biblioteques dels centres penitenciaris. Font: CC
El material d'entreteniment es pot enviar a les biblioteques dels centres penitenciaris. Font: CC

Crida per fer arribar el Sant Jordi als centres penitenciaris

Autor/a: 
Carlos Faneca
LaviniaNext

Resum: 

La Taula de Participació Social engega una campanya per fer donar còmics, revistes i material imprès d'entreteniment a les més de 8.400 persones que es troben doblement confinades a les presons.

Els centres penitenciaris de Catalunya segueixen una sèrie de mesures per tractar de protegir tant els interns com els funcionaris per evitar els possibles contagis. Per aquest motiu els interns han de passar més hores dins de les seves cel·les, patint així un doble confinament. Per tal de millorar la situació de les més de 8.400 persones que es troben en aquesta situació a Catalunya, des de la Taula de Participació Social s'ha engegat una nova campanya per apropar una festivitat com Sant Jordi durant aquesta situació extraordinària.

La Taula de Participació Social ha fet una crida perquè aquell qui vulgui col·laborar pugui donar còmics i revistes que ja hagi llegit per tal d'ajudar a millorar la situació de les persones internes als centres penitenciaris, en especial durant aquesta situació de confinament. Per fer arribar aquest material, s'han d'enviar per correu o mitjançant empreses de missatgeria, en sobres o en paquets adreçats a les biblioteques dels centres.

Els voluntaris que vulgui participar en aquesta iniciativa per donar suport als centres penitenciaris també podran enviar impressions d'entreteniment, com ara jocs, embarbussaments, mandales, sudokus, troba les diferències i altres tipus de passatemps. Aquest material es pot confeccionar o imprimir a casa, tot i que també es poden trobar als quioscs. També es poden fer arribar als centres penitenciaris adreçant-se als bibliotecaris i bibliotecàries dels centres.

Les adreces dels centres penitenciaris on es poden enviar els còmics, les revistes i les impressions d'entreteniment són les següents:

  • CP Brians 2: carretera de Martorell a Capellades, km 23 08635. Sant Esteve Sesrovires (Barcelona)
  • CP Joves: carretera del Masnou a Granollers, km 13,425 08430. La Roca del Vallès (Barcelona). Especialment entreteniments per joves en català, castellà i àrab.
  • CP Quatre Camins: carretera del Masnou a Granollers, km 13,425 08430. La Roca del Vallès (Barcelona)
  • CP Lledoners: carretera C-55 de Manresa a Solsona, km 37 08250. Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona)
  • CP de Dones de Barcelona: carrer Doctor Trueta, 76-98 08005. Barcelona
  • CP Mas d'Enric: travessia Comella Moro, 15 43764. El Catllar (Tarragona). Només cartes, si voleu enviar un paquet, contacteu prèviament a tps.part.social@gmail.com
  • CP Ponent: carrer Victòria Kent, s/n 25071 Lleida
  • CP Puig de les Basses: Raval disseminat, 53 17600. Figueres (Girona)

Algunes entitats catalanes ja han donat suport a aquesta iniciativa a les xarxes socials, com ara la Fundació Ared o la Fundació Esportsalus.

Afegeix un comentari nou