Viu un estiu fresc i cultural al teu ateneu!

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Marta Rius
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Viu un estiu fresc i cultural al teu ateneu!

Autor/a: 
Marta Rius
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

Concerts, teatre, poesia, cinema, dansa, literatura, tallers artístics, casals i colònies, ... i activitats a la fresca als ateneus del país.

  • Ateneu Santfeliuenc

Música// ContraBaix et convida a gaudir de bona música durant les nits d’estiu, amb diverses propostes a l’aire lliure, en diferents municipis del Baix Llobregat.

Tallers artístics// taller de dibuix infantil per a nens i joves de 8 a 18 anys, els dilluns 4, 11 i 18 i els dijous 7, 14 i 21 de juliol (6 sessions) de 10 a 12 h. Taller de pintura a l’aire lliure per a iniciar-se a la pintura al natural o millorar-ne el nivell. Aquarel·la, oli, acrílics… en paissatges urbans i parcs de Sant Feliu. Els dimecres de juliol, de 18 a 20 h.

  • Ateneu Igualadí

Música// Què et sembla un concert sota els estels en un lloc amagat de l'ateneu que no coneixes? Milton Salazar & Maria Farrés actuaran el 7 de juliol, a les 21.30 h, al terrat. El preu de l'entrada és de 6 € amb consumició inclosa (cervesa o refresc). Recomanem comprar l'entrada.

Literatura i cinema// Els dijous de juliol tenen gust cultural. Els amics L'Escriba han preparat les Jornades d'Estiu: 7 de juliol (20h) Subhasta literària; 14 de juliol (21h), L’ombra de Dràcula i 21 de juliol (20h), Nit de Curtmetratges.

Cinema, teatre, música, poesia// Els “Juliols Joves” són una sèrie de propostes per gaudir de l’estiu que inclouen teatre, una sessió de cinema a la fresca, un concert amb destacats cantautors joves i una nit de poesia. El 12 de juliol, a les 22 h, acollirà el recital poètic “Per si algun dia no pots creure res / d’allò que de mi et diuen”. Amb les poetesses Maria Cabrera, Raquel Santanera, Maria Sevilla i Guim Valls.

Poesia// Enrondallémena celebrarà el 2 de juliol, els seus 10 anys de recital de poesies i rondalles a les serres de l’Ermita de Santa Cecília i en col·laboració amb diverses entitats municipals. Actuarà Vernau Mier Quintet. Porta’t carmanyola i “rebequeta”, l’organització posa coca i cava.

Dansa i cant// Lluïsos repeteixen aquest estiu l’stage de dansa (del 27 de juny al 8 de juliol, de dilluns a divendres) i l’stage de dansa (del 4 al 15 de juliol, de dilluns a divendres).

Fotografia// L’1 de Juliol s'inaugura la 15a Edició de la mostra fotogràfica FotoClot, una cita amb tradició a l’entitat organitzada pel Grup de Fotografia Clik. Romandrà oberta al públic fins al 22 de juliol.

Tallers artístics// Tallers de dibuix, pintura, manualitats... Per a infants de 4 a 12 anys. Hi ha dos torns: del 22 de juny al 29 de juliol i de l’1 al 9 de setembre.

  • Casals, campaments i colònies

Tens un assortiment d’ofertes de casals d’estiu amb l’accent en la cultura popular i tradicional, teatre i musicals són entre les ofertes d’activitats dels ateneus per a infants. Algunes ja han començat, però admeten encara places. En aquest enllaç estan totes les propostes recollides per Xarxanet.org.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou