Casals i colònies per a un estiu cultural als ateneus

 • Casal teatral a l’Ateneu Santfeliuenc (del 4 al 15 de juliol).

  Casal teatral a l’Ateneu Santfeliuenc (del 4 al 15 de juliol).

 • Casal de Teatre Musical “El Zoo d’en Pitus” de Lluïsos de Gràcia: coral infantil El Virolet

  Casal de Teatre Musical “El Zoo d’en Pitus” de Lluïsos de Gràcia: coral infantil El Virolet

 • Casal de Cultura popular i Tradicional a Lluïsos de Gràcia.

  Casal de Cultura popular i Tradicional a Lluïsos de Gràcia.

Cultura popular i tradicional, teatre i musicals són entre les ofertes d’activitats dels ateneus per a infants. Alguns ja han començat, però admeten encara places.

 • Casal de Cultura popular i Tradicional a Lluïsos de Gràcia: del 27 de juny fins el 29 de juliol i del 5 al 9 de setembre. El Casal és per a nens i nenes nascuts entre el 2002 i el 2013 i la seva activitat gira a l'entorn de la cultura popular i tradicional i inclou a més, sortides a la natura i a la piscina. 
 • Casal de Teatre Musical “El Zoo d’en Pitus”: la coral infantil El Virolet celebra enguany els seus 50 anys d’història i ha organitzat un casal de teatre musical de l’1 al 10 de setembre a Lluïsos de Gràcia, que culminarà amb la representació del musical El zoo d'en Pitus al Teatre de Lluïsos de Gràcia. Dirigit a nois i noies d’entre 8 i 16 anys (nascuts entre 2000-2008) que tinguin ganes de cantar, ballar i fer teatre i moltes ganes de passar-ho bé i fer nous amics. 
 • Casal teatral a l’Ateneu Santfeliuenc:  l’Ateneu i La Cuina Teatre us ofereixen un intensiu de teatre per a nens i nenes de 5 a 13 anys. Del 4 al 15 de juliol, un espai per jugar amb els personatges a través del cos, de la veu i per crear màscares de teatre. Inscripcions a la secretaria de l’entitat, de dilluns a divendres, de 17 a 21 h (c/ Vidal i Ribas, 23-25 , Sant Feliu de Llobregat). Al Santfeliuenc, a més, encara hi ha places per al Casal d’Estiu “Som Colles”, actiu ja fins al 29 de juliol

 

Afegeix un comentari nou