XX Trobada de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

 Font:
Font:

XX Trobada de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Resum: 

Hi assistiran unes dues-centes persones d’una quarantena de grups federats.

El primer cap de setmana d’octubre (dies 1, 2 i 3) se celebrarà a Cardona (Bages), la XX Trobada de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, a la qual es preveu que hi assisteixin unes dues-centes persones d’una quarantena de grups federats.

Aquesta és una activitat que organitza cada any una de les diferents Coordinadores que formen part de la Federació. Enguany és la Coordinadora del Bages-Berguedà-Solsonès l’encarregada de preparar les diferents activitats del cap de setmana. Aquesta mateixa Coordinadora ja va organitzar la primera trobada a Navàs i la desena a Solsona.

Durant el cap de setmana els participants podran gaudir de diferents activitats: visites culturals, tallers, actuacions de petit format, ball,... i, sobretot, teatre. També hi haurà un espai per fer ressò de la celebració del 25 aniversari de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.

Un cap de setmana ideal per retrobar-se la gent del teatre i fer noves amistats.

Per a més informació: Jaume Musarra, secretari de la Coordinadora del Bages-Berguedà-Solsonès de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya jmusarra@xtec.cat

S’adjunta el programa de la Trobada.

Afegeix un comentari nou