Aquesta Setmana Santa fes un viatge solidari

Autor/a: 
Maite Torrents
 Font:
Font:

Aquesta Setmana Santa fes un viatge solidari

Autor/a: 
Maite Torrents

Resum: 

S’acosten les vacances de Setmana Santa i moltes entitats i ONG proposen viatges de turisme solidari i de voluntariat en el marc internacional.

El turisme solidari és una forma diferent de viatjar, conèixer altres cultures i viure experiències enriquidores. Hi ha moltes possibilitats i destins depenent del que es vulgui fer o del pressupost de què es disposi.

Aquestes són algunes de les propostes que diferents entitats ofereixen aquesta Setmana Santa per fer unes vacances solidàries o de voluntariat internacional, fent de cooperant o treballant en un camp de solidaritat.

La fundació hazloposible, a través del seu web canalsolidario.org, ha elaborat un mapa de voluntariat per a les vacances de Setmana Santa que recull diferents opcions i destins de turisme solidari.

Estada solidària a Gàmbia
Ethnic proposa conèixer de primera mà un projecte de cooperació i sensibilitzar sobre la tasca que l’ONGD Nutrició Sense Fronteres està realitzant a la República de Gàmbia.

Estada de sensibilització al Marroc
CERAI ofereix un any més les activitats de Turisme Responsable, uns viatges que s’organitzen tenint en compte la viabilitat econòmica, social i ambiental de la zona. El proper serà a Alhucemas, al Marroc.

Voluntariat i viatges solidaris
Destino Solidario proposa viatges per col·laborar com a voluntari amb diferents organitzacions que porten a terme els seus projectes a països com el Marroc, Guatemala, Camerun, l'Índia o el Perú.

Conèixer la feina de la Fundación Vicente Ferrer
Es tracta d’un viatge a l'Índia que es pot fer com a visitant o com a voluntari per visitar les diferents àrees d’actuació que la Fundación Vicente Ferrer duu a terme a Andhra Pradesh.

Projecte per la igualtat de gènere a Camerun
Aquest és un dels projectes que desenvolupa l'ONG Human is Right, es tracta de donar suport a la igualtat de gènere a les zones rurals del Camerun, pots viatjar amb ells i col.laborar en el projecte.

Afegeix un comentari nou