Arriba el Giving Tuesday!

Suport Tercer Sector – Econòmic
Autor/a: 
Noe Alvarez
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Arriba el Giving Tuesday!

Autor/a: 
Noe Alvarez
Suport Tercer Sector – Econòmic

Resum: 

El 29 de novembre tindrà lloc una nova edició del Giving Tuesday, un dimarts per promoure accions solidàries i donar suport a projectes de diferents ONG.

El Giving Tuesday és un moviment que va néixer als Estats Units com a alternativa, a altres moviments consumistes que se celebren abans de les festes nadalenques.

A la web de Giving Tuesday, trobarem diferents projectes on es pot col·laborar econòmicament, realitzar voluntariat, comprar regals per catàleg, donar sang, participar en tallers per recaptar fons, treballant amb la xocolata o sentir-te un científic durant un dia.

A l'edició de l'any 2015 hi van participar 35.000 organitzacions de 72 països, que van donar visibilitat als projectes que duen a terme les ONG arreu del món. Les entitats poden donar a conèixer les seves iniciatives a través de les xarxes socials, butlletins o voluntariat.

Una acció que poden desenvolupar les famílies és realitzar una recollida d'aliments per al veïnat del barri amb més necessitats o bé portar-los al Banc d'Aliments i a organitzacions que recullin menjar i productes de primera necessitat.

Les empreses que vulguin participar en el Giving Tuesday, poden col·laborar compartint aquesta data amb el seu personal i amb els seus clients i clientes, animant-los a participar en aquesta iniciativa solidària.

Afegeix un comentari nou