Barrejant: 20 anys de trobades de solidaritat

Suport Tercer Sector – Econòmic
Autor/a: 
Noe Alvarez
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Barrejant: 20 anys de trobades de solidaritat

Autor/a: 
Noe Alvarez
Suport Tercer Sector – Econòmic

Resum: 

El Barrejant celebra enguany la seva 20a edició, una trobada de solidaritat que tindrà lloc els dies 30 de setembre, 1 i 2 d'octubre a Sant Boi de Llobregat.

Un any més Sant Boi acollirà una nova edició del Barrejant, que enguany celebra els seus 20 anys. Aquesta iniciativa va néixer amb l'objectiu de reforçar i difondre l'àmbit de la cooperació, i sensibilitzar a la ciutadania de Sant Boi.

A diferents espais de la ciutat hi haurà diferents actes com un sopar solidari que es recaptaran fons per a la Fundació Juan Ciudad ONGD, mercat solidari de segona mà, tallers de maquillatge i jocs solidaris.

El dissabte 1 d'octubre a les 22 h els Diables de Casablanca realitzaran l'espectacle de foc 20 Anys de Barrejant. L'espectacle de foc ha estat present des de la primera edició del Barrejant. També a càrrec d'aquesta entitat hi haurà cercavila amb gegants, cap-grossos i percussió.

Entre les diferents actes que es durà a terme durant la jornada, les activitats permanents durant el cap de setmana són:

  • Fira d'entitats: Mostra d'entitats de cooperació i solidaritat a diferents estands, ubicat a la Plaça Teresa Valls i Diví.
  • Bar Rejant: Bar ecològic i social ubicat a la Plaça Teresa Valls i Diví. Aquest espai és gestionat pel Casal d'Amistat Català Cubà de Sant Boi i l'Associació d'amistat San Miguelito Sant Boi.
  • Espai CaféCooperació: Espai situat a la Plaça Teresa Valls i Diví. A més de prendre un cafè, el dissabte 1 d'octubre a les 17.00 h es podrà participar en l'elaboració del proper Pla Director de Cooperació al Desenvolupament.
  • Exposició 20 anys de Barrejant: Exposició a la Plaça Montserrat Roig, sobre els primers 20 anys de la Trobada de la Solidaritat de Sant Boi de Llobregat.

Afegeix un comentari nou