Catalunya vol premiar les millor cooperatives

Colectic
Autor/a: 
Sara Borrella
La Confederació de Cooperatives de Catalunya impulsa la 3a. edició dels Reconeixements CoopCat Font: Pexels
La Confederació de Cooperatives de Catalunya impulsa la 3a. edició dels Reconeixements CoopCat Font: Pexels

Catalunya vol premiar les millor cooperatives

Autor/a: 
Sara Borrella
Colectic

Resum: 

La Confederació de Cooperatives de Catalunya (CoopCat) convoca la 3a edició dels Reconeixements CoopCat 2019. Fins a l'11 de novembre es poden presentar candidatures a les cinc categories de premis.

Les cooperatives de tot el món donen feina a més de 279 milions de persones; la qual cosa correspon a aproximadament un 10% de la població ocupada total a nivell mundial. A Catalunya, són més de 4.000 amb 48.982 llocs de treball.

Amb l’objectiu de promoure el model d’empresa cooperativa i donar valor a la tasca que aquestes promouen a la societat en diferents àmbits socials i empresarials, la Confederació de Cooperatives de Catalunya (CoopCat), entitat que agrupa les federacions de cooperatives catalanes i que enguany celebra el 35è. aniversari, convoca la 3a edició dels Reconeixements CoopCat.

Els premis volen posar en valor el treball de les cooperatives, de qualsevol branca i àmbit territorial, per la seva contribució a la societat catalana, al cooperativisme i per saber traslladar els principis i valors cooperatius a la vida diària.

Fins el dia 11 de novembre està obert el període de presentació de candidatures a alguna de les cinc categories dels guardons, que són: el compromís amb el territori, el compromís amb les persones, el compromís amb la intercooperació, cooperativa jove i innovadora i el reconeixement a la trajectòria. Les cooperatives que vulguin optar als premis, han d'omplir aquest formulari d'inscripció.

A l'edició 2018, CoopCat va atorgar un total de catorze reconeixements a diferents projectes en les diferents categories dels premis per a la seva contribució a la societat catalana arreu del territori.

L'acte d'entrega de premis serà el proper 13 de desembre. Per a més informació, es poden consultar les bases de la convocatòria.

Afegeix un comentari nou