Convocatòria oberta pels IX Premis #ImpacteJove del Centre de Sarrià per a entitats juvenils de Catalunya

Centre i Teatre de Sarrià
 Font: Centre de Sarrià
Font: Centre de Sarrià

Convocatòria oberta pels IX Premis #ImpacteJove del Centre de Sarrià per a entitats juvenils de Catalunya

Centre i Teatre de Sarrià

Resum: 

Es tracta d'un programa d’acompanyament per a entitats juvenils sense ànim de lucre que vulguin desenvolupar un projecte social durant l’any 2023, i premia les dues millors propostes amb 1000€ (primer premi) i 500€ (segon premi).

El Centre i Teatre de Sarrià dona el tret de sortida als premis per a entitats juvenils de Catalunya #ImpacteJove. Una iniciativa que, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, busca fomentar les iniciatives juvenils de Catalunya per tal de que siguin les futures generacions les que protagonitzin els canvis socials que la societat actual necessita.

Mitjançant diverses mentories personalitzades a càrrec del Centre de Recursos per a Entitats Juvenils (CRAJ) i del Centre de Sarrià, s’ofereix a les organitzacions juvenils la possibilitat de rebre un acompanyament en la realització dels projectes presentats, que hauran de desenvolupar-se al 2023, oferint una dotació econòmica a les dues millors propostes, a través d’un primer premi de 1.000€, així com d’un segon de 500€.

Qui es pot presentar?

Els projectes presentats poden tenir diferents formats: programes d’activitats, jornades, formacions, celebració d’una data important per al col·lectiu en qüestió, necessitats materials d’un projecte en marxa, etc. L’únic requisit indispensable és que les propostes les encapçalin menors d’entre 16 i 30 anys i que siguin ells o elles les que s’apoderin decidint el contingut, els passos i la seva execució.

La data límit per participar al concurs és el 31 de novembre de 2022, però per tal de fer l’acompanyament les entitats s’han d’inscriure abans del 30 de setembre de 2022.

Afegeix un comentari nou