Vols col·laborar amb la Fira d'Economia Solidària d'enguany?

Colectic
La FESC ofereix una experiència enriquidora de voluntariat Font: XES
La FESC ofereix una experiència enriquidora de voluntariat Font: XES

Vols col·laborar amb la Fira d'Economia Solidària d'enguany?

Colectic

Resum: 

Del 26 al 28 d’octubre, la FESC et proposa una enriquidora experiència de voluntariat que et servirà per aprendre i viure l'esdeveniment des de dins.

La setena edició de la Fira d'Economia Solidària de Catalunya (FESC), que enguany se celebra els dies 27 i 28 d'octubre, és un important punt de trobada al voltant de l'economia social i base, el consum responsable, la sostenibilitat, les cures i molts altres temes que tant ens interessen.

La FESC té enguany com a eix central les sobiranies a diversos nivells, diferents sobiranies que proposa construir entre tots i totes, des dels aspectes socials i econòmics fins al territorials i polítics, passant pel tecnològic i d'altres.

La Xarxa d'Economia Social i Solidària (XES), que és qui organitza aquest esdeveniment, té contractada una pòlissa d’assegurances perquè les persones que facin de voluntàries estiguin cobertes dels riscos que puguin derivar de la seva activitat i dels eventuals danys provocats per terceres persones. També, en acabar la Fira, rebràs un certificat acreditatiu. Consulta les condicions de participació del voluntariat.

Si t'animes a participar-hi, omple el formulari d'inscripció que facilitarà a l'organització de la #FESC2018 algunes dades que permetran situar-te en llocs del teu interès, perquè obtinguis millors resultats i per facilitar-te un bon aprenentatge. Trobaràs més informació a les FAQ de voluntariat.

Afegeix un comentari nou