Desapareixen les notificacions de l'Adreça Electrònica Habilitada (DEH)

Suport Tercer Sector - Econòmic
Autor/a: 
Eugenia Ifer
 Font: Canva
DEHú és el portal amb el què actualment s'agrupen totes les notificacions, ja que queda en desús la DEH. Font: Canva.
 Font: Canva
Les notificacions i comunicacions de l'Agència Tributària deixaran d'estar disponibles en la DEH a partir del 31 de desembre de 2022. Font: Canva.

Desapareixen les notificacions de l'Adreça Electrònica Habilitada (DEH)

Autor/a: 
Eugenia Ifer
Suport Tercer Sector - Econòmic

Resum: 

A partir del 31 de desembre de 2022, les notificacions de l'Agència Tributària no estaran disponibles a l'Adreça Electrònica Habilitada (DEH).

Segons l’article 42.5 del Reglament d'actuació i funcionament del sector públic per mitjans electrònics aprovat amb el Reial decret 203/2021, de 30 de març, les notificacions dels emissors pertanyents a l'àmbit estatal es posarà a disposició de la persona interessada a través de l'Adreça Electrònica Habilitada única (DEHú). L’objectiu d’aquesta eina és facilitar a través d'un únic servei l’accés a les notificacions, és a dir, les resolucions administratives o judicials i les comunicacions que puguin rebre les persones físiques i jurídiques.

Per tal de facilitar l’adaptació de les persones usuàries al nou sistema, l'Agència Tributària ha permès mantenir simultàniament l'enviament de notificacions i comunicacions a través de la DEH i la DEHú, però aquesta opció deixarà d’estar disponible a partir del pròxim 31 de desembre. Així doncs, es podrà accedir a través de:

Descarregar les notificacions

L’Agència Tributària informa de la possibilitat de descarregar de forma massiva les notificacions i comunicacions, des d'ambdós sistemes, a través de:

  • La web que l'Agència Tributària al portal personal de la Seu electrònica. En cas de tenir qualsevol dificultat es pot contactar a la següent adreça electrònica: wsnotificaciones@correo.aeat.es
  • A partir de l’eina DEHú.

Afegeix un comentari nou