Empreses que inspiren futur

 Font:
Font:

Empreses que inspiren futur

Resum: 

El pròxim dia 15 de desembre es farà la presentació de l’estudi i del llibre “Empresas que inspiran futuro. Ocho casos de emprendedores socials” a l’Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses (ESADE) de la Universitat Ramon Llull.

L’acte estarà presentat per Teo Romero, de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona, i Alfred Vernis, Director executiu de la Unitat de Programes Universitaris d’ESADE i investigador de l’Institut d’Innovació Social. Després es farà un visionat del documental “Empresas que inspiran futuro” i a continuació hi haurà un col·loqui amb tres de les empreses socials presents al llibre i al documental. Hi intervindran José Carlos Eriz, de la Fundació Santa Teresa del Vendrell; Cristóbal Colón, de La Fageda; Marta Torras, Directora de l’Àrea Social de l’Obra Social de Catalunya-Caixa; i María Iglésias, coautora i investigadora de l’Institut d’Innovació Social.

La jornada, organitzada per l'Institut d'Innovació Social d'ESADE (Universitat Ramon Llull), tindrà lloc el dimecres 15 de desembre a partir de les 9h a l’ESADEFORUM de Barcelona. Els assistents seran obsequiats amb un exemplar del llibre. L’entrada és gratuïta però hi ha places limitades, podeu confirmar l’assistència al següent enllaç.

Per a més informació o qualsevol altre dubte, podeu posar-vos en contacte amb l’organització mitjançant aquest correu electrònic.

Afegeix un comentari nou