I Edició dels Premis Luis Noé Fernández

I Edició dels Premis Luis Noé Fernández

Resum: 

La Fundació Alimerka convoca els premis Luis Noé Fernadez a les millors intervencions en matèria de nutrició, així com la distribució d’aliments i eliminació de la fam.

La Fundació Alimerka, és una entitat sense ànim de lucre que desenvolupa projectes socials, educatius i culturals d’interès general. Aquesta entitat està vinculada al Grup Alimerka i el seu fundador i president va ser Luis Noé Fernandez. En honor al seu president, la Fundació Alimerka convoca la primera edició dels Premis Luis Noé Fernandez.

Amb l’objectiu de promoure i difondre experiències en l’àmbit de la nutrició i hàbits de consum saludable es convoca aquest premi en les següents modalitats:

  • Nutrició i seguretat alimentària.
  • Distribució d’aliments i eliminació de la fam.

A aquesta convocatòria poden accedir organitzacions de caràcter social, educatiu o cultural, institucions privades o públiques i persones físiques. Un dels requisits és que en els últims anys hagin desenvolupat projectes, programes o accions relacionats amb la seguretat alimentària i la nutrició.

La dotació del premi és de 5.000 euros per modalitat i el termini de presentació finalitza el 30 d’octubre a les 19.00 hores.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou