Jornada Financoop, punt de trobada de les finances cooperatives

Jornada Financoop, punt de trobada de les finances cooperatives

Resum: 

La xarxa Financoop organitza una jornada el 8 de maig per tal de posar en contacte empreses cooperatives i entitats financeres, per tal i que les cooperatives captin capital de nous inversors.

La xarxa Financoop és fruit de la unió d'institucions públiques i privades per promoure i impulsar l'accés al capital i als serveis financers de les empreses cooperatives. Treballa per incentivar la cooperació d'entitats financeres, agents públics i empreses de l'economia social i cooperativa, així com per potenciar un sistema financer al servei de les cooperatives.

Des de principis d'any té en marxa la Ronda Financoop, una ronda de finançament exclusivament dirigida al món cooperatiu. Es va obrir un període per presentar projectes i es van avaluar més de 60 empreses cooperatives amb diferents necessitats d'accés al finançament. Ara celebrarà la III Jornada Financoop on es materialitzarà la ronda de finançament.

El 8 de maig tindrà lloc la III Jornada Financoop, punt de trobada de les finances cooperatives

La jornada tindrà lloc el 8 de maig, a partir de les 8.30 hores, al Cibernàrium de l'Edifici MediaTIC (C/ Roc Boronat, 117. Barcelona). Pretén ser un punt de trobada de les finances cooperatives. S'hi visualitzaran les necessitats financeres del sector cooperatiu perquè les entitats financeres i inversors i les administracions públiques puguin treballar conjuntament les solucions i unir esforços.

La jornada inclourà tres tipus d'activitats per posar en contacte les empreses cooperatives amb les entitats financeres:

  • El programa oficial de la Ronda Financoop: Sessió per donar a conèixer els projectes cooperatius que s'han presentat a la ronda de finançament i posar de manifest quines són les necessitats financeres de les cooperatives. Es presentaran casos pràctics i d'èxit en els que la cooperació entre diferents entitats financeres han donat un gran impuls a empreses com les vostres.
  • Espai Cara a Cara: Un espai on les entitats membres de Financoop atendran les cooperatives assistents. Aquest serà el primer contacte per iniciar una relació de col·laboració a llarg termini.
  • El punt de trobada: Entre el públic participant hi haurà les empreses cooperatives de tot tipus i sectors, empreses de l'economia social, institucions de foment de les cooperatives, administracions públiques i les entitats financeres: de banca ètica, cooperativa i les tradicionals, inversors, business angels…

Per assistir-hi, et pots inscriure emplenant aquest formulari.

Afegeix un comentari nou