La fundació Coop57 i Som Energia tanquen la fase d’inscripció del Germinador Social

Colectic
Autor/a: 
Xavi Aranda
Diferents projectes socials i energètics s'han presentat al concurs. Imatge de Dwight Sipler. Llicència d'ús CC BY 2.0 Font: Dwight Sipler. Llicència d'ús CC BY 2.0
Diferents projectes socials i energètics s'han presentat al concurs. Imatge de Dwight Sipler. Llicència d'ús CC BY 2.0
En les tres edicions del germinador social s'han presentat més de cent projectes. Imatge de liz west. Llicència d'ús CC BY 2.0. Font: Liz west. Llicència d'ús CC BY 2.0.
En les tres edicions del germinador social s'han presentat més de cent projectes. Imatge de liz west. Llicència d'ús CC BY 2.0.

La fundació Coop57 i Som Energia tanquen la fase d’inscripció del Germinador Social

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic

Resum: 

La fase de recepció de projectes s’ha tancat amb la rebuda de 28 projectes. Al juliol començarà la fase de votació popular, de la qual s’obtindrà el premi a la votació popular.

La Fundació Coop57 i Som Energia van presentar el concurs el germinador, un concurs d’innovació social per a la transició energètica. L’objectiu del concurs és la estimulació per a la creació de models innovadors d’iniciatives socials, energies renovables i eficiències energètiques. L’objectiu del concurs és ajudar a posar en marxa aquestes iniciatives i promoure nous agents locals per a la transició social i energètica.

En total s’han presentat 28 projectes. El següent pas és la validació de tots aquests projectes per part de l’equip del Germinador Social. Es descartaran els projectes que s’escapin de l’àmbit d’actuació del concurs, indicat a les bases del concurs.

Posteriorment s’iniciarà un procés de suport popular als diferents projectes, mitjançant unes votacions obertes al conjunt de la ciutadania. Aquestes votacionas començaràn el 1 de juliol i finalitzaràn el 17 de juliol. El projecte més votat aconseguirà el premi de la votació popular.

Des de Som Energia i la Fundació Coop57, asseguren estar molt satisfets amb els projectes que s’han presentat enguany. En el total de les tres edicions, s’han presentat més de cent projectes, establint-se en un germinador de projectes de referència.

Afegeix un comentari nou