Mans Unides comencen una campanya per recollir pessetes que deixaran de tenir valor

Colectic
Autor/a: 
Xavi Aranda
Encara hi ha gent que guarda bitllets de deu mil pessetes. Imatge de Joseteo2. Llicència d'ús CC BY 2.0 Font: joseteo2. Llicència d'ús CC BY 2.0
Encara hi ha gent que guarda bitllets de deu mil pessetes. Imatge de Joseteo2. Llicència d'ús CC BY 2.0
Les monedes de cent pessetes poden fer molt de servei a Mans Unides. Imatge de Manuel Martín. Llicència d'ús CC BY 2.0 Font: Imatge de Manuel Martín. Llicència d'ús CC BY 2.0
Les monedes de cent pessetes poden fer molt de servei a Mans Unides. Imatge de Manuel Martín. Llicència d'ús CC BY 2.0

Mans Unides comencen una campanya per recollir pessetes que deixaran de tenir valor

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic

Resum: 

Mans Unides presenta una campanya per bescanviar pessetes per euros. Aquesta campanya es degut al limit per bescanviar la moneda antiga.

El Banc d’Espanya, va anunciar que les persones que encara tinguessin monedes i bitllets en pessetes, encara podien bescanviar-les per euros, fins el 31 de desembre d’aquest 2020. Aquesta setmana, però, el Banc d’Espanya ha anunciat que augmenta el període per bescanviar aquestes monedes. Aquest període s'acabarà el mes de juny del 2021.

Mans Unides va engegar, el passat mes d’octubre, la campanya ‘Les teves pessetes poden salvar vides’, per tal que les persones que encara tinguessin monedes i bitllets de pessetes, les entreguessin a Mans Unides. Aquestes monedes serien portades al Banc d’Espanya per tal de bescanviar-les per euros i així poder finançar l’entitat.

Mitjançant aquests diners, Mans Unides vol finançar projectes de les següents categories:

  • Salut.
  • Educació.
  • Aigua i sanejament.
  • Drets de les dones i equitat.
  • Drets humans i societat civil.
  • Alimentació i mitjans de vida.
  • Medi Ambient i Canvi Climàtic.

Les persones que encari guardin pessetes, poden contactar amb Mans Unides a través d’aquest correu electrònic. Des de l’entitat també es demana que es comparteixi la campanya.

Afegeix un comentari nou