Polseres Rett: regala solidaritat!

Autor/a: 
Noe Alvarez
 Font:
Font:

Polseres Rett: regala solidaritat!

Autor/a: 
Noe Alvarez

Resum: 

Per Nadal, a més de fer regalets a familiars i amics, podem ser solidaris i al web de Polseres Rett trobarem diferents articles per regalar i alhora col·laborar amb la investigació de la Síndrome de Rett.

Un grup de pares i mares d’infants amb la síndrome de Rett han creat diferents articles com polseres, penjolls i fermalls fets a mà per ells mateixos i amb molta esperança.

L’objectiu és captar fons que aniran destinats a la investigació sobre la síndrome de Rett que es realitza a l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues.

Ajuda'ns a tornar la seva veu que un dia van tenir

Des de 5 euros es pot col·laborar amb Polseres Rett amb la compra d’una polsera per ajudar a la investigació de la síndrome de Rett, amb l’esperança que aquests pares algun dia puguin escoltar les seves veus, veure’ls caminar i manipular objectes amb les seves mans.

La síndrome de Rett és una malaltia neurològica de base genètica poc freqüent que afecta sobretot a nenes i que es detecta aproximadament als 18 mesos d’edat. Aquesta malaltia afecta 1 de cada 10.000 nenes nascudes i es calcula que a Catalunya hi ha 350 afectades, i a Espanya 2.100.

Podeu realitzar les vostres comandes a pulserasrett@yahoo.es

Torna a la pàgina de Nadal Solidari 2014

Afegeix un comentari nou