Recollida d'aliments solidaris al Prat de Llobregat

Suport Tercer Sector – Econòmic
Autor/a: 
Noe Alvarez
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Recollida d'aliments solidaris al Prat de Llobregat

Autor/a: 
Noe Alvarez
Suport Tercer Sector – Econòmic

Resum: 

Els dies 10 i 11 de juny, les persones que hi vulguin col·laborar podran adreçar-se a diferents supermercats del Prat de Llobregat.

Projecte Punt Solidari organitza els propers 10 i 11 de juny, dins del marc de la campanya Fem Comunitat, una recollida solidària d'aliments a diferents supermercats de la ciutat del Prat de Llobregat.

El servei Projecte Punt Solidari treballa conjuntament amb Creu Roja, Càritas i l'Ajuntament del Prat de Llobregat, per donar suport a famílies que pateixen una precària situació econòmica. Les famílies beneficiàries d'aquest servei reben quinzenalment un lot d'aliments i trimestralment un lot de productes d'higiene i neteja.

A més de les donacions d'aliments que realitzen empreses i particulars, els aliments distribuïts pel Punt Solidari són adquirits per les compres municipals que realitza l'Ajuntament del Prat, a través del Programa de garantia alimentària de la Unió Europea i de la Fundació Banc dels Aliments.

Durant els dies 10 i 11 de juny, empreses, supermercats, entitats, administració pública local i persones a títol individual podran col·laborar realitzant tasques de voluntariat.

Afegeix un comentari nou