Torna La Fàbrica de menjar solidari amb Ferran Adrià

Autor/a: 
Noe Alvarez
 Font:
Font:

Torna La Fàbrica de menjar solidari amb Ferran Adrià

Autor/a: 
Noe Alvarez

Resum: 

El pròxim 10 de maig torna, la 3a edició de l’espectacle La Fabrica de menjar al Gran Teatre del Liceu per recaptar fons per al Casal dels Infants.

El xef internacional Ferran Adrià, juntament amb altres xefs catalans molt reconeguts, participaran el pròxim 10 de maig a l’espectacle que se celebrarà al Gran Teatre del Liceu de Barcelona amb la finalitat d’aconseguir fons per a projectes educatius per als infants i joves del Casal dels Infants.

L’espectacle humorístic estarà presentat per Josep Cuní, que repeteix per segon any consecutiu, i comptarà amb la participació del grup humorístic Minoria Absoluta. Aquest any l’espectacle serà un concurs gastronòmic que premiarà al millor comensal en comptes del millor cuiner com fan els concursos de cuina convencionals.

Els concursants estaran formats per gent coneguda de l’equip de Minoria Absoluta com Queco Novell, Agnès Busquets, Mireia Portas, i Sílvia Abril, i formaran equips amb infants i joves del Casal dels Infants. Els concursants hauran de posar en pràctica, les seves habilitats culinàries davant dels xefs de renom internacional: Ferran Adrià, Carme Ruscadella, Joan Roca i Christian Escribà que faran de jurat per seleccionar qui és el millor comensal.

El preu de les entrades és de 10 a 40 euros segons la localització. En el cas de no poder assistir a l’espectacle, però es vol col·laborar amb el projecte, es pot realitzar un donatiu a la fila 0 de La Fabrica de menjar solidari. Gràcies al compromís de 50 empreses i a l’espectacle, l’any anterior es va recaptar 220.000 euros.

Afegeix un comentari nou