12 propostes formatives per millorar el funcionament de l’entitat sense sortir de casa

Fundació Pere Tarrés - Transversal
Torre Jussana ofereix un seguit de cursos gratuïts i en línia per aprofundir i reforçar aspectes claus de les associacions barcelonines.  Font: unsplash
Torre Jussana ofereix un seguit de cursos gratuïts i en línia per aprofundir i reforçar aspectes claus de les associacions barcelonines. Font: unsplash

12 propostes formatives per millorar el funcionament de l’entitat sense sortir de casa

Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

Torre Jussana ofereix un seguit de cursos gratuïts i en línia per aprofundir i reforçar aspectes claus de les associacions barcelonines.

Tot i les limitacions derivades de la pandèmia, l’oferta formativa de Torre Jussana no s’atura. El Centre de serveis a associacions ofereix aquest trimestre 12 formacions gratuïtes i en línia per millorar aspectes clau del funcionament associatiu.

Els cursos estan adreçats a les Juntes Directives, a les persones amb responsabilitats i a l’equip tècnic i socis/es de les associacions de Barcelona, i pretenen millorar les seves competències, coneixements i habilitats.

Per aconseguir-ho, les formacions es divideixen en dos blocs: formació bàsica i d’aprofundiment o complementària, a partir dels quals es poden establir diferents itineraris personalitzats per a cada entitat.

L’oferta formativa d’hivern de Torre Jussana aprofundeix en àmbits tan diversos com la fiscalitat i l’economia de les associacions, la participació, la comunicació, aspectes d’estratègia i la digitalització.

En concret, el centre de serveis a les associacions barcelonines posa a disposició de les entitats la següent oferta formativa:

Cursos bàsics:

Cursos d’aprofundiment o complementaris:

Inscripcions obertes

La formació és gratuïta per a totes les entitats de Barcelona però és necessari inscripció prèvia.

Afegeix un comentari nou